Tak og velkommen til Foreningen Danske Soloselvstændige

Fra 6 frustrede soloselvstændige til 38.000 medlemmer af en facebookgruppe – på under en uge

Sådan opstod ideen om Foreningen Danske Soloselvstændige

I fredags var vi blot en lille gruppe af 6 frustrerede soloselvstændige. Over weekenden blev vi en Facebookgruppe med 38.000 brugere – og i de første dage af denne uge, er vi blevet til en rigtig forening, der i skrivende stund har 3.500 medlemmer.

Medlemmerne valgte tillidsfuldt at melde sig ind i en forening, der kun har 3 dage på bagen.

For en uge siden, anede vi ikke, at vi skulle stifte denne forening.

Men vi vidste, at vi blev nødt til at gøre noget for at redde vores egne forretninger – og med den massive opbakning vi fik, følte vis os forpligtede til samle et officielt fællesskab. Skabe et officielt talerør for alle danske soloselvstændige.

Fokus lige nu:

Bestyrelsens altoverskyggende fokus lige nu er at råbe politikere og pressen op.

I disse timer forsøger vi også at hjælpe regeringen og oppositionen så godt vi kan med vigtig viden fra den virkelige verden. Vi gør alt ,hvad vi kan, for at sikre jer alle den rigtige hjælp.

Her kan du se vores første umiddelbare reaktion på dagens udspil fra Finansministeren:
https://danskesoloselvstaendige.dk/loenkompensation-og-delvise-puljer-til-virksomhederne-er-et-rigtig-skridt-paa-vejenloenkompensation-og-delvise-puljer-til-virksomhederne-er-et-rigtig-skridt-paa-vejen/

Vi er også i gang med at etablere et panel af eksperter, der kan give jer gode råd om den støtteordning, som Folketinget forventes at vedtage de næste dage. De skal hjælpe med at oplyse om de konsekvenser, det får for jer, når hjælpepakken er en realitet. Foreløbig forsøger vi at samle relevante artikler og vejledninger fra offentlige myndigheder, som vi deler på vores nye Facebook side.

Foreløbig forsøger vi at samle relevante artikler og vejledninger fra offentlige myndigheder, som vi deler på vores nye Facebook side.

Næste skridt for Foreningen Danske Soloselvstændige

Men der kommer også en tid efter denne Corona-krise. Og så skal vi for alvor i gang med at bygge vores forening op. Det kommer til at tage tid, før foreningen finder sin form og sin struktur.

Vi kommer til at række ud efter hjælp til praktiske opgaver, og vi kommer til at tage en åben snak om foreningens fremtidige virke.

Som noget af det første skal der naturligvis etableres lokalafdelinger, hvor vi kan mødes i virkeligheden. Vi vil også bruge vores egne erfaringer fra vores eget advisory board, til at hjælpe med etableringen af et væld af små advisory boards overalt i landet.

Nok er vi soloselvstændige, men vi er ikke længere alene.

Efterlad en kommentar