Handelsbetingelser:

Indmeldelse

Når du melder dig ind i Foreningen Danske Soloselvstændige, skal du afgive en række oplysninger: navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, CVR-nummer, branche m.v.  Disse oplysninger er nødvendige, for at vi kan kontakte dig omkring diverse tiltag og informationer omkring Foreningen Danske Soloselvstændige.

Har du spørgsmål til  er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@danskesoloselvstaendige.dk eller på telefon 20 33 32 27.

Betaling

Indmeldingen betales med VisaDankort – der er ingen betalingsgebyrer.

Alle priser er oplyst i danske kroner inkl. moms.

Når du indmelder dig, trækkes pengene på din konto, når du godkender købet.

Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PayPal.

Hos Foreningen Danske Selvstændige kan du betale med følgende kort: Dankort og VISA.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på indmeldingen, idet den anses for taget i brug ved bestillingen.

Fortrolighed

Foreningen Danske Soloselvstændige vil aldrig sælge eller på anden måde gøre oplysninger om vore medlemmer eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på Danske Soloselvstændige's hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug.

 

Copyright © 2020 Foreningen Danske Soloselvstændige
Udgivet af: Foreningen Danske Soloselvstændige, Skovvej 3, 8751 Gedved, tlf. 20 33 32 27, kontakt@danskesoloselvstaendige.dk

Ansvarsfraskrivelse

Foreningen Danske Soloselvstændige kan ikke holdes ansvarlige for påvirkninger/skader du måtte have – direkte som indirekte.