Kontakt bestyrelsen

Organistionens formål er at være et talerør for soloselvstændige, freelancere og mikrovirksomheder på tværs af brancher og politisk overbevisning samt sætte fokus på de udfordringer, som denne gruppe oplever.

Kontakt bestyrelsen

Organisationens formål er at være et talerør for soloselvstændige, freelancere og mikrovirksomheder på tværs af brancher og politisk overbevisning og sætte fokus på de udfordringer, som denne gruppe oplever.

Interesseorganisationen Danske Soloselvstændige arbejder hver dag for at skabe bedre vilkår for dig, der er soloselvstændig i Danmark. Vi ønsker en ligestilling mellem soloselvstændige og lønmodtagere.

Organisationen udspringer af Facebook-gruppen Danske Soloselvstændige, der i marts 2020 fik flere end 27.000 medlemmer i løbet af en weekend.

Vi var da overbeviste om, at vi ikke var alene med vores frustrationer ved de vilkår og rammer, som soloselvstændige arbejder og lever under i Danmark.

Birgitte Feldborg

Birgitte Feldborg

Formand
TLF: 20 33 32 27
Lone Jakobsgaard

Lone Jakobsgaard

Næstformand & politisk ordfører
TLF: 23 25 95 43
Tom-Carstensen

Tom Carstensen

Politisk konsulent & Kommunikationsansvarlig
TLF: 61 33 77 87
Thomas Sjørup

Thomas Sjørup

Bestyrelsesmedlem
TLF: 42 94 85 94

Vi arbejder for, at dine vilkår som Soloselvstændige bliver bedre

Meld dig ind i interesseorganisationen nu og vær med til at skabe et talerør for soloselvstændige på tværs af brancher og politisk overbevisning, så vi får sat fokus på de udfordringer, vi oplever