Meld dig ind

Med dit medlemskab i organisationen gør du det muligt at fortsætte arbejdet som talerør  over for politikere og andre interessenter. Med vores fælleskab sikrer vi, at vi ikke som gruppe bliver overset i den samfundsmæssige og politiske debat.

Medlemskontingentet er kr. 1.250,- ekskl. moms og gælder til og med den 31. december 2024.

  • Dit talerør overfor politikere og andre interessenter

  • Her forstår vi, hvordan din arbejds- og livssituation er

  • I fællesskab kan vi gøre en forskel

  • For et ligeværdigt og meningsfyldt arbejdsliv

  • Forsikringer og andre fordelagtige tilbud

Som medlem af Danske Soloselvstændige får du:

politik

Politisk indflydelse

Med dit medlemskab bidrager du til, at vi kan fortsætte med at påvirke rammevilkårene for Soloselvstændige i dialogen med politikere og beslutningstagere. Vi er på dagsordenen, og med dit medlemskab kan vi fortsætte arbejdet.

forsikring-3

Tryg Sundhedsforsikring

I samarbejde med Tryg har vi mulighed for at tilbyde dig en attraktiv sundhedsforsikring uden at skulle afgive helbredsoplysninger via din læge. Derudover kan du få cyperforsikring og alle de øvrige forsikringer, du har behov for med mulighed for at betale i månedlige rater.

lokalafdelinger

Lokalafdelinger

Leder du efter et nyt netværk eller kolleger, der har valgt samme arbejdsform som dig, så vær med i vores 5 forskellige lokalafdelinger, hvor vi mødes min. en gang om måneden.

medlemsfordele

Ugentligt nyhedsbrev

Hver uge vil du blive opdateret direkte i din mailbakke om bl.a. vores politiske arbejde, få invitationer til netværksmøder og webinarer samt tilbud fra vores samarbejdspartnere.

Meld dig ind i dag allerede i dag
-og få adgang til at købe forsikringer til fordelagtige priser