Meld dig ind

Med dit medlemskab i foreningen gør du det muligt at fortsætte arbejdet som talerør  over for politikere og andre interessenter. Med vores fælleskab sikrer vi, at vi ikke som gruppe bliver overset i den samfundsmæssige og politiske debat.

*) Medlemskontingentet er kr. 1.200,- fra 1. januar til 31. december 2021.

  • Dit talerør overfor politikere og andre interessenter

  • Her forstår vi, hvordan din arbejds- og livssituation er

  • I fællesskab kan vi gøre en forskel

Indmeldelse

  • Pris:

Som medlem af Danske Soloselvstændige får du:

politik

Politisk indflydelse

Med dit medlemskab bidrager du til, at vi kan fortsætte med at påvirke rammevilkårene for Soloselvstændige i dialogen med politikere og beslutningstagere. Vi er på dagsordenen, og med dit medlemskab kan vi fortsætte arbejdet.

lokalafdelinger

Lokalafdelinger

Leder du efter et nyt netværk eller kolleger, der har valgt samme arbejdsform som dig, så vær med i vores 5 forskellige lokalafdelinger, hvor vi mødes min. en gang om måneden.

uddannelse

Uddannelse

Vi har lavet en god aftale om mere uddannelse til soloselvstændige. Tager du hele uddannelsen, får du certifikatet "Proven by Danske Soloselvstændige", der giver dig flere fordele for dig og din virksomhed.

forsikring-3

Pension og forsikring

Du får mulighed for at tegne både pension, sygedagpenge-, sygedrifttab-, sundheds-, person- og erhvervsforsikring til priser, selv soloselvstændige kan betale.

medlemsfordele

Andre medlemsfordele

Vi arbejder løbende på at finde flere medlems-fordele. Lige nu kan du købe alarmsystemer og håndsprit til favorabel pris.