Medlemsfordele i Danske Soloselvstændige

Danske Soloselvstændige arbejder for at forbedre dine vilkår som soloselvstændig

Vi er dit talerør på Christiansborg, når der er politiske forhandlinger, som vedrører soloselvstændige, freelancere og ejere af mikrovirksomheder.

Vi er høringsberettiget i Erhvervsudvalget og Skatteudvalget - og det er vores ambition også at blive høringsberettiget i Beskæftigelsesudvalget.

Foruden de politiske arbejde, som vi udfører,
tilbyder vi dig også en række økonomiske medlemsfordele.

Ase: A-kasse og Fagforeing

Ase hjælper dig med at få styr på økonomien og adgang til kompetent rådgivning i forbindelse med ledighed.

Ase er nemlig meget mere end udbetalingen af dine dagpenge - også for selvstændige.

Som medlem af Ase A-kasse kan du få op til 19.351 kr. om måneden i dagpenge frem for kontanthjælp, hvis du lukker din virksomhed og melder dig ledig. Hvis du har brug for endnu bedre sikring, kan du få op til 80% af din løn ved ledighed med Ase Lønsikring.

Lexoforms

GDPR handler om mennesker og om at vise ansvarlighed overfor dem, der har givet dig adgang til deres data. Dit medlemskab af Danske Soloselvstændige giver dig en række fordele, når det handler om GDPR.

Hver dag benytter du sandsynligvis flere personhenførbare oplysninger, end du lige tænker over, er det derfor vigtigt, at du håndterer dem korrekt.

Pension & forsikring

Tegn både forsikring, sundhedssikring og pensionsaftale i Pensionselskabet gennem Danske Soloselvstændige.

Du får en individuel løsning til en rimelig sum på baggrund af dit medlemskab. En løsning, der ville have været dyrere, såfremt man skulle tegne forsikringen individuelt.

Pensionsselskabet gennemgår sammen med dig dit pensions- og forsikringsbehov, og pensionsrådgiveren sender dig et forslag baseret på jeres dialog.

Advokatsparring

Interesseorganisationen Danske Soloselvstændige har indgået en aftale med LRP Advokater i Horsens.

Som medlem i Danske Soloselvstændige kan du få rådgivning og sparring til juriske sager og få svar på juridiske spørgsmål.

Indkøbsnetværket

Opnå økonomiske fordele og bedre vilkår gennem et indkøbsfællesskab med andre virksomheder.

Et medlemskab af Indkøbsnetværket koster normalt fra 1.000 kr. ekskl. moms årligt, alt efter hvor stor din virksomhed er. Men med et medlemskab i Danske Soloselvstændige får du GRATIS adgang til alle disse mange rabataftaler i Indløbsnetværket.

God selvledelse for soloselvstændige

Glemmer du indimellem din egen trivsel? Tag ansvar for din egen HR-ledelse i dit liv som soloselvstændig.