Aktuelle arrangementer

15. november 2023

Kl. 10.00 - 11.00

Webinar: Findes du ikke på Google, findes du ikke!

med Jahn Fredrik Hermansen, strategisk rådgiver i Baselabet

  • Online via zoom

Tilmelding

Om arrangementet

"Findes du ikke på google – findes du ikke!"

Ovenstående bør få de fleste op på barrikaderne.

Du kan have det fedeste logo, det fedeste domicil, en god hjemmeside osv., men finder din målgruppe dig ikke på Google, ved de ikke, om du eksisterer eller ej.

Derfor er det vigtigt at arbejde med, hvordan du som soloselvstændig kan gøre dig synlig på de kanaler, dine målgrupper bevæger sig rundt på.

I Danmark bruger ca. 97 % Google som deres primære søgemaskine. Herefter kommer tilstedeværelse på de sociale medier som LinkedIn, Facebook og Instagram - segmenteret efter om du agerer på B2B eller B2C markederne.

På webinaret onsdag den 15. november, vil Jahn Fredrik Hermansen gennemgå, hvordan du selv kan arbejde med synlighed i hverdagen, hvordan du bliver fundet af målgruppen, og hvad du selv kan gøre for at optimerer dine digitale kanaler, så du kan få større trafik til din hjemmeside, og derigennem højere omsætning. 

Der vil også være plads til spørgsmål.

Jahn Fredrik Hermansen

Hvem er Jahn?

Jahn Fredrik Hermansen er tilflytter fra Norge og har boet i DK i ca. 28 år.

Jahn er uddannet Cand.Merc. i Marketing Management.

Han har været selvstændig 15 år - hvoraf de sidste 8 har været soloselvstændig i BASELABET ApS, der er et marketingbureau med fokus på salg, kommunikation og marketing rettet mod SMV'er.