Aktuelle arrangementer

30. august 2023

Kl. 10.00 - 11.00

Webinar: Introduktion til ChatGPT

med Heidi Bille, IT-instruktør og indehaver af Dolphin Consult

  • Online via zoom

Tilmelding

Om arrangementet

Heidi Bille, der arbejder som IT-instruktør gennem mange år, vil introducere os til ChatGPT og vise os forskellige muligheder for at komme i gang med at bruge dette værktøj.

Hvis du aldrig har hørt om ChatGPT, eller du gerne vil vide, hvad du kan bruge det til - så kom med på webinar og få en introduktion til ChatGPT

Målet er at gøre det nemt og trygt for dig at anvende dette nye og helt praktiske og håndgribelige værktøj, uanset om du har erfaring med ChatGPT eller du mangler overblik over, hvad det er for en ”IT-fætter”.

Grundlæggende om ChatGPT:

ChatGPT er det vi kalder ”kunstig intelligens” (KI/AI).

Det betyder, at den kan forstå, hvad vi skriver til den og den kan svare i et helt almindeligt sprog, der er let at forstå for os mennesker.

ChatGPT er designet til at hjælpe dig med en lang række opgaver, gøre din hverdag lettere og spare dig for timers forarbejde.

Heidi Bille kalder ChatGPT for sin idé-generator og fødselshjælper, som hun kan ty til, når hun sidder foran sin computer og markøren blinker utålmodigt på den helt hvide skærm.

Der vil efterfølgende også være tid til spørgsmål, og der vil være smagsprøver på, hvordan ChatGPT kan bruges i hverdagen.