Aktuelle arrangementer

3. oktober 2023

Kl. 09.00 - 10.00

Webinar: Lær at sælge med LinkedIn – på 60 minutter

med Jacob Elton, LinkedIn-ekspert

  • Online via zoom

Tilmelding

Om arrangementet

Hvorfor LinkedIn til salg?
I Danmark er der over to millioner mennesker på LinkedIn. Tænk hvis du kunne lave forretninger med dem alle sammen. Det kan du; og det er slet ikke svært at lære.

Jacob Elton fra LinkedInsider vil på 60 minutter, inspirere og guide jer igennem de vigtigste metoder og teknikker i jeres B2B salg på LinkedIn. Der er også sat god tid af til spørgsmål fra deltagerne.

Som deltager på webinaret får du det her med:

  • Det rigtige ’mindset’ til at blive ’social sælger’
  • 3 forskellige ’scripts’ til første kontakt – altså, hvad skriver du, som også overhold dansk lovgivning
  • Forståelse af LinkedIns ekstremt undervurderede søgefunktion (80% ved ikke hvad funktionen kan – og samme 80% erkender, at det er relevant for deres opsøgende salgsarbejde)
  • Et superhack til en kampagneform, der kan øge kendskabet til ens person markant – som gør at du får besøg retur på din profil
  • Et værktøj til at måle sin præstation som ’social sælger ’ – og hvad du kan gøre for at gøre den bedre
  • En personlig handlingsplan, så struktur og målsætninger bliver fulgt – med kun 15 minutters investering om dagen, for når du først ved hvad du laver på LinkedIn, så er det ikke længere en tidsrøver
  • Nok det vigtigste: +8 års gennemtestet nørderi på platformen, med mere end 25.000 timer – som gør at deltagerne får den viden vi ved virker – og de slipper for at spilde tid, lave alle de samme fejl i fremtiden og komme hurtigere til målet

Bemærk, at webinaret IKKE bliver optaget.

Skærmbillede 2023-08-29 kl. 10.33.51

Hvem er Jacob?

Jacob Elton er underviser og medstifter af LinkedInsider.

Med et webinar af Jacob Elton får du masser af inspiration til, hvordan du kan gribe dit salgsarbejde an fra en helt ny vinkel og ved at fokusere på en strategisk brug af LinkedIn.

Du vil opleve, at social selling giver helt nye muligheder for at være en værdifuld samarbejdspartner for dine kunder – og ikke kun en sælger.