Aktuelle arrangementer

7. september 2021

Kl. 10.00 - 11.00

Salg til det offentlige

med Henrik Hahn-Nissen

  • Online oplægget foregår online via zoom

Tilmelding

Om arrangementet

Tal det samme sprog og sælg mere

Det offentlige (staten, regioner og kommuner) køber hvert år varer og tjenesteydelser for flere milliarder kroner fra private virksomheder. Det offentlige er derfor et vigtigt marked for virksomhederne.

Alligevel oplever mange virksomheder, at det er vanskeligt at komme i dialog med det offentlige marked. Ofte fordi de to sektorer ikke forstår hinanden, og ikke taler samme sprog. Virksomhederne taler ”salgssprog” og f.eks. kommunerne taler ”kommunsk”. Det er ærgerligt, for virksomhederne mister derved mulighed for salg og vækst, og kommunerne går glip af innovationskraft, der kan hjælpe med at håndtere de kommunale udfordringer.

Bryd lydmuren

Vores erfaring er, at det kan lykkes virksomhederne at bryde igennem den kommunale lydmur, når de tilegner sig viden om kommunerne og bliver i stand til at tale deres produkt ind i den kommunale sektors udfordringer, når først virksomhederne lærer at tale ”kommunsk”.

I Influenter taler vi flydende ”kommunsk”, og vi har viden, teoretisk og praktisk erfaring, samt netværk fra mange års arbejde i den kommunale sektor.

Henrik

Hvem er Henrik?

Henrik Hahn-Nissen har grundlagt flere virksomheder – heriblandt Meet over Coffee (et internationalt og professionelt erhvervsnetværk), Poltikerkanalen.dk (webTV-kanal for politikere) og Influenter.dk.

Han rådgiver virksomheder indenfor forskellige brancher og har sin daglige gang på Christiansborg. Gennem årene har Henrik opbygget et solidt politisk netværk, og med sit engagement og store passion for politik og sin innovative tilgang til opgaver, kan Henrik åbne døre for virksomheder, der ønsker taletid hos de relevante beslutningstagere.