Aktuelle arrangementer

30. januar 2022

Kl. 10.00 - 11.00

Webinar: Hvorfor du skal sælge din viden online i 2023 og hvordan du kan gøre det

med Lumant

  • Online via zoom

Tilmelding

Om arrangementet

Som soloselvstændig drømmer du ofte om en hverdag på dine præmisser, og i rigtig mange tilfælde er frihed i tilværelsen og din tid to vigtige parametre. Så derfor giver det mening for dig som soloselvstændig i 2023 at sælge din viden og ikke din tid – Lumant giver dig muligheden for at gøre netop dette!

Program:

  • Du får svar på, hvorfor du skal sælge din viden som et digitalt produkt i 2023 med udgangspunkt i konkrete data fra blandt andet Danmarks Statistik mfl.
  • Du får mulighed for at blive en del af gratis platform, der giver dig alle redskaber, du behøver for at skabe digitale produkter, der sælger.
  • Du får konkrete idéer til, hvilke digitale produkter du kan starte, samt hvordan du kan digitalisere dit nuværende produkt.
  • Du får indblik i Lumants platform, og hvilke muligheder den tilbyder dig som instruktør m.m.Hør om denne fantastiske mulighed med drengene fra Lumant!

Tilmeld dig og lad os starte en fantastisk digital rejse og inspirere andre med jeres fantastisk viden!

Den nemmeste vej til at skabe, markedsføre & sælge online kurser. Lumant

Hvem er Lumnant?

Lumant er en markedsplads for online læring der bygger bro mellem kursusudbyder og kursist.

Få adgang til en hel verden af online læring og lær noget nyt på dansk fra vores dygtige kursusudbydere eller bliv instruktør gratis og skab dit eget digitale produkt igennem deres intuitive og nytænkende kursuseditor.

Lumant er stiftet i Januar 2022 af de 3 iværksættere Rene, Julius og Rasmus og har siden deres ”soft-launch” i marts 2022 oplevet en stor tilgang af nye online instruktører, mere end 100+ og allerede haft mere end 300+ kursusdeltagere.

De 3 brænder for at gøre det nemmere at sælge sin viden online og samtidig gøre det nemmere at få adgang til selv samme viden igennem deres platform lumant.dk.

(Se mere her: www.lumant.dk)

Sociale medier:
TikTok – @lumant.dk
Instagram - @lumant.dk
Facebook – Lumant.dk