Nu er vi høringspart

DANSKE SOLOSELVSTÆNDIGE TAGER KÆMPE SKRIDT – NU ER VI HØRINGSPART!

Danske Soloselvstændige tog i går et kæmpe skridt. Vi er nu blevet høringspart i det lovgivende arbejde.

Det er et kæmpe skridt fremad.

Vi modtog i går et brev fra den af Folketinget nedsatte ekspertgruppe, der laver det indledende undersøgende arbejde i forhold til udfasning af kompensationspakkerne.

Danske Soloselvstændige har flere gange fået ændret lovgivning efter lovteksten var udfærdiget. Nu er vi inviteret indenfor til at komme med vores input før man går i gang med at skrive lovforslagene. Det er en meget positiv udvikling. For det betyder, at vi kan medvirke til at få lovgivningen peget i den rigtige retning på et tidligere stadie. Det gør det lettere at få vores input med, end når lovforslaget er skrevet. Det vil derfor også kunne gøre visse processer kortere, og det vil også spare statskassen – vores alle sammens kiste – penge.

Og det understreger i den grad, at man fra politisk side anerkender Danske Soloselvstændiges arbejde og ikke mindst anerkender, at det er bydende nødvendigt, at man ikke glemmer de mindste virksomheder i Danmark.

Så Danske Soloselvstændige er nu høringspart på linje med Dansk Erhverv, Dansk Industri og SMV.

Og for at sætte det i perspektiv, så er alle tre organisationer ekstremt meget større end Danske Soloselvstændige. Vi har P.T. tre mennesker, der er lønnet en dag om ugen. Det svarer til 0.66 årsværk. Dansk Erhverv har til sammenligning 240 fuldtidsansatte.

Så det er kæmpe skridt for Danske Soloselvstændiges medlemmer. For mens vi i den grad er blevet lyttet til, så betyder det her, at der nu vil blive lyttet endnu mere. Det svarer lidt til, at man har skiftet almindeligt råb ud med en megafon.

 

Efterlad en kommentar