Foretræde Erhvervsudvalget og arrangementer

Foretræde for Erhvervsudvalget
Mange tænker nok, at Corona synger på sidste vers.Det gør den sandsynligvis også på smitte og vaccinationsområdet - og det glæder vi os også over. Forhåbentlig kan vi så snart komme tilbage til noget, der ligner en mere normal hverdag.

Men - og der er et stort men her - Vi er slet ikke i mål:

  • Udbetaling af kompensationspakkerne halter i den grad. Mange venter stadig på kompensation for januar og endda endnu længere tid til bage. Der er først i weekenden åbnet op for, at man kan søge fra 1. marts til 30. april. Og hvornår der åbnes op for, at de virksomheder, der stadig er omfattet af restriktioner efter 1. maj, er endnu uvist.
  • Vi har også behov for, at der sker noget omkring genstartspakker, både for udvalgte brancher, men også fordi vi står overfor en sommerferie, hvor rigtigt mange soloselvstændige ikke lander ordrer og ikke har nået at spare sammen til endnu to måneder uden indtægt.
  • Senest har vi så set, at Erhvervsstyrelsen forventer, at de virksomheder, der er udtrukket til ekstra kontrol i forbindelse med slutafregningen for de kompensationspakker, der blev udbetalt i foråret 2020, selv skal betale for en revisorerklæring. Er man så uheldig, kan man risikere at blive udtrukket endnu en gang ved næste slutafregning. Det går simpelthen ikke. At man ønsker at kontrollere er selvfølgelig i orden, men den, der bestiller festen, betaler også regningen.

Ovenstående er blot nogle af de mange punkter, vi vil tale om, når vi på torsdag, den 15. april kl. 13.45 endnu engang har foretræde for Erhvervsudvalget. Vi håber, at vi også denne gang kan formå at ændre på forholdene, sådan at vi også har vores virksomheder på den anden side af sommerferien.

Arrangementer
I torsdags havde vi debut på vores online oplæg, arrangeret af vores udvalg for lokalafdelinger. Og hvilken debut. 1000 tak til Luisa Mckennell for at indføre os i, hvordan vi skal agere, såfremt vi bliver syge som selvstændige. Jeg tror, at vi er mange, der lige skal have tjekket vores forsikringer.

Tirsdag, den 20. april kl. 20.00 går det løs igen. Jesper Regin fra Supertanker.Digital holder et oplæg omkring Permission Marketing (e-mail markedsføring) med Mailchimp. Kan du ikke deltage live, så tilmeld dig alligevel, for oplægget bliver optaget, så du får optagelsen tilsendt efterfølgende. Du tilmelder dig lige her: Permission Marketing

Vi har flere arrangementer på programmet i løbet af foråret, og du kan se den samlede oversigt her: Arrangementer

Vi håber, at du har tid og lyst til at være med.

Efterlad en kommentar