Svar fra Erhvervsministeriet

Vi har knoklet, larmet, holdt møder på Borgen, været til foretræde for Erhvervsudvalget, fået ændret indhold i kompensationsordninger, så flere Soloselvstændige har fået den nødvendige hjælp og alt muligt andet.
Derfor er det vigtigt, at I fornyer jeres medlemskab for 2021, så vi kan holde dampen oppe og fortsætte med at lægge pres på politikerne.
Fornyelsen kan endda gøres med rabat frem til midt november.
Der er mere info om fordelene ved at være medlem længere nede på siden.
 
Nu har vi så fået nogle svar fra Erhvervsminister Simon Kollerup blandt andet på punkter, vi har bragt op, som så har affødt spørgsmål til ministeren.
 
Vi har allerede selv fundet ting i svarene, der er både mangelfulde og decideret forkerte. Det vil vi naturligvis gå videre med.
Ligesom vi også er i dialog med Beskæftigelsesudvalget om foretræde der.
 
Vi har her uploadet vores materiale samt de to svar, der er kommet fra ministeren.
 
Her kan du læse svarene fra Erhvervsministeriet på spørgsmål fra folketinget til ham, spørgsmål, der er kommet på baggrund af vores input og foretræde.
 
Som det ser ud nu, går vi endnu en meget usikker periode i møde i forhold til Corona og restriktioner og de ekstreme effekter det har for mange virksomheder.
Vi ligger derfor nu svarene fra ministeren op her.
Det gør vi fordi vi meget vil gerne have jeres hjælp. Vi vil have jeres input til svarene, så vi sammen kan kæmpe videre og få tingene drejet i den rigtige retning for os op mod 170.000 soloselvstændige og alle vores familier.
 
Mange øjne ser bedre end få, så derfor er det vigtigt, at vi får input, så vi kan stå sammen for at forbedre vilkårene.
 
 
Vi vil så gå til ministeren med vores respons på hans svar. Og vi går til alle medlemmerne i Erhvervsudvalget samt til Beskæftigelses- og Skatteudvalget med de ting, der er inden for deres ressortområde.
Send meget gerne jeres input til tom@danskesoloselvstaendige.dk