Tom-Carstensen

Tom er kommunikationsansvarlig for Danske Soloselvstændige og står for det politiske arbejde med at informere politikere og meningsdannere om de udfordringer, soloselvstændige står overfor.

Han har baggrund som journalist gennem næsten 20 år – herunder ni år på P1 Orientering, fire år på Deadline og to år som korrespondent for P1 og 6’eren i London. Han arbejder desuden for en lang række internationale kunder – herunder BBC, The Guardian og radio- og TV-stationer i Irland, Østrig, Frankrig og USA.

Tom er også dokumentarist  for blandt andet P1 Dokumentar, Operation X og har produceret og instrueret DR2-dokumentaren ”Vermund og Kampen om Højrefløjen” og han bruges ofte som ekspert i medierne om politisk ekstremisme samt voldelig fodboldfankultur.

Tom har i fire år kørt fodboldpodcasten Genpres og bruger muligvis  uforholdsmæssigt meget tid på FCK og er sammen med flere tusinde andre medejer af fodboldklubben AFC Wimbledon.

Han har gennem en årrække lavet medietræning for offentlige anklagere, lavet forskning for FN, er rejseguide på fodboldture til England og har en onlinebutik, der sælger engelske hatte.

Bor i Snekkersten nord for København med sin kone og datter på 9 år.